SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem linking database on local asp site

    Hi

    I have an asp website which is working fine online linking to a database and I have had it working before as a testing server on localhost

    I am trying to set it up again on my localhost but can't get any pages linking to the database to work. ASP pages not linking to the databse are working fine.

    It is a mysql database and I'm using the following code
    <%
    Dim objconn
    Set objconn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objconn.Open "DRIVER={MySQL ODBC 3.51 Driver};SERVER=localhost;DATABASE=name;UID=root;PASSWORD=password;OPTION=3;"
    %>

    Is there anything obvious anyone can think that I need to check / change.

    Any help would be greatly appreciated

    Thanks

  2. #2
    SitePoint Guru
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    691
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for the link, I'm quite new to ASP so I'm not entirely sure whcih part to look into. I just tried changing the connection string to one of the examples but it didn't make any difference.

    The connection string I posted above works fine with the online database and website, is there any reason why this may not work on a local database and site?

    Thanks


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •