SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Exclamation Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set

    Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /home/... on line 353
    execute command denied to user '...'@'localhost' for routine 'dbuser.functionname'

    i am getting this error when i run it on d server but is working fine on my local server.can sumone pls tel me what is the problem bcoz m not able to figure out.kindly help me with it.
    thanks

  2. #2
    Non-Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,852
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You can easily find soluiton by putting this error message into google search

    Most likely your database is corrupted and you need to execute "repair table yourtablename" query.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i tried to repair the table n it was fine but still the same errorz cuming.i searched for the solution but cudnt find one.i am getting this error on this table only when i use striptag function in mysql else other pages using this very same table is working absolutely fine. As i have my page contents saved wid html tags and when i search across the contents using fulltext search i get invalid results.pls suggest me as to what i can do.

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i saw there may be two problem causing error
    first one is u are using wrong syntax mysql-query() the right one is mysql_query()

    and second is your project have not sufficient permission on the server if your server is using linux operating system.

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks u r right, it didnt strike me because when i am running the same thing locally itz all working just fine but not on the server.To solve my prob i have made one extra column in the table wid stripped html data.

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hi friend can u give the code which are u using so that we can help u out.....


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •