SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Zealot shiftless's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    137
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy buttons inside movieclips don't work- Firefox

    SO I have a simple movie with a movieclip menu (with several basic buttons) and another movie clip that looks like a computer screen shot.

    The movie works fine when I test movie, and works when I look at it embedded on a web page with Safari and IE, but not in Firefox. In Firefox, the buttons' OVER state does not show and the mouse isn't even detecting the "hot spot".

    http://www.aftermath-creative.com/te...engagement.htm

    The menu buttons should turn white on hover, and the screen shot should enlarge on hover and shrink on MouseOFF. Works, except for Firefox!

    Do I need Firefox specific code in my actionscript? I've never heard such a thing! My flash plug-in should be the same as the Safari as they were installed at the same time.

  2. #2
    SitePoint Evangelist ferrari_chris's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    NP, New Zealand
    Posts
    576
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What Firefox and Flash Player are you using?

    I just tried in Firefox 3.5.3 with Flash Player 10 and it works for me.

  3. #3
    Community Advisor silver trophy

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,551
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Works in firefox here too


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •