SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Guru dwzemens's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    United States
    Posts
    768
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Error when viewing site in IE 8.0 only when viewed from cleints local server

    New site went live today. Had been tested successfully in IE 6,7,8 Opera FF and Safari Windows.

    Client advises today that when viewing site in IE 8.0 from their LOCAL SERVER ONLY that they are getting a page error message that seems to be generated from the horizontal navigation search bar mouseover code.

    Testing the site in BrowserCam and TotalValidator using as viewed from IE 8.0 shows no such error.

    Can those of you with IE 8.0 check the site and tell me if you get any errors generated. I think this is an issue with some configuration on the local server (not my issue) but cannot tell for sure at this point.

    http://www.stanastasia.org/

    Thanks so much.
    Web Design, Marketing, Etc .............
    ....

  2. #2
    SitePoint Zealot Kayarc's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    127
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by dwzemens View Post
    Works fine for me. What is the error?
    Phoenix Arizona Web Design | info *at* kayarc.com | 602.633.2676

  3. #3
    SitePoint Guru dwzemens's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    United States
    Posts
    768
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for checking. It's an "Unterminated string constant" somewhere in the script that controls the mouseover in the search form on the horizontal menu. Now that I look closer I see it in IE 7.0 as well.

    Can anyone figure out what this unterminated string constant might be in this code:
    Code:
    <fieldset>
    <input type="text" name="s" id="query"  value="Search this site" size="14" 
    onfocus="if ( this.value == 'Search this site' ) this.value = '';" 
    onblur="if ( this.value == '' ) this.value = 'Search this site';"/>
    <input type="image" class="btn" name="submit" 
    src="http://www.stanastasia.org/wp-content/themes/_city_church_1/images/nav-search.jpg" 
    onmouseover="this.src='http://www.stanastasia.org/wp-content/themes/_city_church_1/images/nav-search-on.jpg'" 
    onfocus="this.src='http://www.stanastasia.org/wp-content/themes/_city_church_1/images/nav-search.jpg'" 
    onmouseout="this.src='http://www.stanastasia.org/wp-content/themes/_city_church_1/images/nav-search.jpg" 
    alt=" Search" title="Search the St. Anastasia website" />
    </fieldset>
    Web Design, Marketing, Etc .............
    ....

  4. #4
    SitePoint Guru dwzemens's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    United States
    Posts
    768
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I found the error. The img src url on the omouseout was not properly terminated with a SINGLE apostrophe to terminate the src url.

    Thanks to all for helping.
    Web Design, Marketing, Etc .............
    ....


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •