SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Member Kyle51's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question navigation link help

    I added some navigation link to my site “Ubuntu”, but when you go to my site www.gingertechtalk.com, it doesn’t show up. Only when I click the home link again and the url changes to http://www.gingertechtalk.com/index.html it shows up.
    If you were to view the page source for

    http://www.gingertechtalk.com/
    http://www.gingertechtalk.com/contact.html
    http://www.gingertechtalk.com/about.html
    http://www.gingertechtalk.com/subscribe.html

    you would see that
    HTML Code:
    <li id="navv_ubu"><a href="ubuntu.html">Ubuntu</a></li>
    Isn’t there, but when I uploaded all those pages from FileZilla they had the code in it.

    I’m very new to this so have no idea what I’m doing so any help would be very much appreciative.

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    95
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Please clear you computer cache and see view source also..

  3. #3
    SitePoint Zealot sdavis2702's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I agree... it's all normal to me.
    I build WordPress with the Volatyl Framework.

  4. #4
    SitePoint Member Kyle51's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wow i feel dumb...but thank you

  5. #5
    SitePoint Zealot sdavis2702's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haha I've been there man. What was really confusing me at one point was my ISP caching websites. I would be working on a site and it wouldn't update as I made changes. This happened like once a week. I could never figure out how to fix it. So I would just quit when it happened and wait for it to "fix itself" lol. I eventually realized that ISPs sometimes cache sites too. (that's what someone told me atleast... I'm not sure how true it is)
    I build WordPress with the Volatyl Framework.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •