SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Addict
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    200
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Setup 2 blogs - comments problem.

    Hi, I have setup 2 blogs. a Regular Blog and a private Blog for members.

    When I click 'comments' for the regular Blog it goes to the post and shows the comments but when I click the (private members) comments it also goes to the regular blog comment rather than the correct blog article.

    If anyone has any suggestions as to why this would be that would be great.

    If any code is needed to be displayed let me know and I will put it up on here.

    Cheers,

    Paul

  2. #2
    SitePoint Enthusiast mithra62's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Van Nuys
    Posts
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi jpop,

    You've got to give more info than that.

    What blog platform are you using? Is it a custom blog script?
    Do you have a link to the problem site?
    What about some sample code for the comment section?

    We want to help but c'mon man... help us help you

  3. #3
    SitePoint Addict
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    200
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello, thanks for the reply. After struggling and pushing my little brain to its limit I finally worked it out. CHeers


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •