SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Enthusiast thomasfrank09's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Ames, IA
    Posts
    91
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Firefox doesn't work well for me anymore :(

    So I formatted and reimaged my computer. Then I tried firefox, and for some reason it was incredibly slow and completely broke Gmail. So i tried rolling back to 3.0, and still had the same issues. Does anyone know anything about this?
    I run the blog College Info Geek.

    You can find me at:
    My personal site | Facebook | Twitter | LinkedIn

  2. #2
    Utopia, Inc. silver trophy
    ScallioXTX's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    9,069
    Mentioned
    153 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    So it's you who broke gmail! I was wondering about that ...

    As for your problem, maybe some sort of driver problem? Did you install all (proper) drivers needed?

    If that's not it, maybe try and re-install firefox

    Are you using any plugins btw? Maybe they're screwing up ...
    Rémon - Hosting Advisor

    SitePoint forums will switch to Discourse soon! Make sure you're ready for it!

    Minimal Bookmarks Tree
    My Google Chrome extension: browsing bookmarks made easy

  3. #3
    SitePoint Enthusiast thomasfrank09's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Ames, IA
    Posts
    91
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeah, reinstalling firefox deleted all the plugins i believe... all my other browsers work fine, is there a specific driver for firefox?
    I run the blog College Info Geek.

    You can find me at:
    My personal site | Facebook | Twitter | LinkedIn

  4. #4
    Utopia, Inc. silver trophy
    ScallioXTX's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    9,069
    Mentioned
    153 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    I'm not talking about drivers for firefox, but about drivers for your graphics card, chipset, mother board, etc ....

    However, since all other browsers work fine that doesn't seem to be the problem

    I'm out .. Anyone else?
    Rémon - Hosting Advisor

    SitePoint forums will switch to Discourse soon! Make sure you're ready for it!

    Minimal Bookmarks Tree
    My Google Chrome extension: browsing bookmarks made easy

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    try re-installing firefox, and then restart your PC.

  6. #6
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Grand Rapids, MI
    Posts
    1,284
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by thomasfrank09 View Post
    So I formatted and reimaged my computer. Then I tried firefox, and for some reason it was incredibly slow and completely broke Gmail. So i tried rolling back to 3.0, and still had the same issues. Does anyone know anything about this?
    Broke? Slow? We need more concrete information. This could be a networking issues, a Google issue, and have nothing to do with your PC. Does it continue to happen? Are other web browsers ok? What version of Windows are you running?


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •