SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Guru marcel's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Posts
    920
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Blank page on first load for IE and Opera

    Hi


    I get a blank page the first time the homepage of my site is loaded:

    The first time I go to the page, a blank page appears.
    However, if I refresh, the page loads correctly.

    This does not look like a error at first. But it is.

    I get the problem on IE 6 and Opera 6.1 .

    Any ideas ?

    Thanks

  2. #2
    Non-Member mmi's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Rhode Island
    Posts
    587
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hey marcel - is this the page:

    http://www.01motors.com/ ?

    I got a blank page in N6.1 as well - on reload, an illegal operation that crashed the browser

    there seem to be a lot of errors on that page - I'd try running it through a code checker

  3. #3
    SitePoint Wizard creole's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Nashvegas Baby!
    Posts
    7,845
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I believe it's got to do with your Javascript. In your BODY tag you declare an OnLoad event like so:

    onload="if (self != top) top.location = self.location"

    However, not only is that not proper code, it's done incorrectly. That snippet of code should be placed in the HEAD tag inside a SCRIPT tag like so:

    <script type="text/javascript">

    <!--
    if (self != top) {
    top.location = self.location
    }
    //-->

    </script>

    Plus, you left out the opening curly brace just before "top.location".
    Adobe Certified Coldfusion MX 7 Developer
    Adobe Certified Advanced Coldfusion MX Developer
    My Blog (new) | My Family | My Freelance | My Recipes


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •