SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 11 of 11

Thread: Wordpress theme

  1. #1
    Non-Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Wordpress theme

    I have change my wordpress default teme with new one, but the first page is still showing default theme.

  2. #2
    SitePoint Addict intelligence's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    265
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Did you activated the correct theme through theme appearance menu?
    Convert your Ideas to Application
    UK Web Development | SEO Guru

  3. #3
    Non-Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya i have activated new theme and other pages are showing with new theme except first page

    you can check the problem at:-

    www.phondi.com

  4. #4
    Is Still Alive silver trophybronze trophy RetroNetro's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Texas
    Posts
    6,883
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    They all look the same to me, or I do not see the default theme anywhere, maybe this was a caching issue?

  5. #5
    Word Painter silver trophy Shyflower's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Winona, MN USA
    Posts
    10,053
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    What I am seeing is a new blog using the default theme. Try again with the theme editor.
    Linda Jenkinson
    "Say what you mean. Mean what you say. But don't say it mean." ~Unknown

  6. #6
    Is Still Alive silver trophybronze trophy RetroNetro's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Texas
    Posts
    6,883
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Shyflower View Post
    What I am seeing is a new blog using the default theme. Try again with the theme editor.
    Me too, now!

  7. #7
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2009
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I see the default on all pages.

    Using cPanel delete the default theme. Delete the New Theme. Upload the new theme. Activate the New theme.

    Now Clear your browser cache and reload your pages. If that doesn't work it's not the theme causing the problem.

  8. #8
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try to choose another wordpress theme and publish it and then see if the first page is still showing the default theme. You might as well check the codes if its still visible (the default theme).

  9. #9
    Non-Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    again same problem though i have cleared private data

  10. #10
    Word Painter silver trophy Shyflower's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Winona, MN USA
    Posts
    10,053
    Mentioned
    142 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Apparently you figured out the problem because it seems fine now. Would you post back and tell us what you did to make it work?
    Linda Jenkinson
    "Say what you mean. Mean what you say. But don't say it mean." ~Unknown

  11. #11
    Non-Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Upload and activated new theme


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •