SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    455
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    I've got a wierd problem.

    Hi,

    I have a page called sitemap. When I go to the sitemap page, i get a blank white page. When I rename the references to sitemap, like change it to sitemap1, it works fine, but put it back to sitemap and the white screen returns.

    I've checked all my scripts. No throw errors when sitemap is called, no loops break, etc. My .htaccess files don't have a problem with it.

    All that is in the sitemap.phtml file which gets called, contains only an H2 tag.

    What could be the problem?

    Thanks,
    Michael.

  2. #2
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    148
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    could you give us a little more info please?

  3. #3
    Twitter: @AnthonySterling silver trophy AnthonySterling's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    North-East, UK.
    Posts
    6,111
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Without more information, this sounds like a caching issue to me. Have you tried a forced refresh?
    @AnthonySterling: I'm a PHP developer, a consultant for oopnorth.com and the organiser of @phpne, a PHP User Group covering the North-East of England.

  4. #4
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    455
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basically, when you go to a page on my site, you get the likes of domain.com/about, domain.com/contact, etc. But when you go to domain.com/sitemap the page goes blank.

    The pages are requested via $_GET.

    I have done numerous forced refreshes, cleared the cache, etc. But still the same result.


    What information would you like?

    Thanks.

  5. #5
    Twitter: @AnthonySterling silver trophy AnthonySterling's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    North-East, UK.
    Posts
    6,111
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can you post the calling script and template file if applicable?
    @AnthonySterling: I'm a PHP developer, a consultant for oopnorth.com and the organiser of @phpne, a PHP User Group covering the North-East of England.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •