SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    am i going nuts.....

    if there is anyone based in the U.K who has computer with an internet connection can you please copy and paste the below link in to your browser and confirm im not going nuts.

    I can view it with proxy and google cache etc and packet loss tests come good.
    I just cant open the site...
    its driving me nuts..

    It isnt spam or porn...

    Just need to know if anyone else in the U.K can actually see this site..

    http://www.a1websitetemplates.com

    Thank you

  2. #2
    Follow Me On Twitter: @djg gold trophysilver trophybronze trophy Dan Grossman's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Philadephia, PA
    Posts
    20,580
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    An Alertra spot check shows the site accessible in London.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks dan..

    yes, its just really odd the site seems to be ok, its just i cant view it, all i get is an 'address not found' when going from the url direct or google search results.

    tried on 2 pcs, will have to think of some other way, must be my computer set up or something but never had this problem before ever..

    wierd

  4. #4
    whagwan? silver trophybronze trophy akritic's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    2,780
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I can see it too. Is it your site? Did you just set the DNS? Have you tried hitting F5?

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiya...

    No, not my site, just wanted to look at a page on there..
    yes tried F5 and just keep getting 'address not found'

    ive disabled firewalls and avg and still cant see it..
    really bugging me now, never ever had a problem like this before..

    but for some reason i just cant view that site..??

    ive done site searches and checks on it and cant view and pages or anything in directories either, just seem like the whole site is down to me..

    dont know what else to try

    thanks for the replies..


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •