SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unhappy Why does IE7 display my webpage incorrectly?

    If you look at www dot kwikhousesale dot co dot uk (sorry for listing website phonetically but I wasn't able to post this query otherwise) in any FF, Google Chrome, Oprah, IE8 etc. it displays fine. However, when using IE7 all the text shifts to the right resulting in much of the text appearing off the page. Please could somebody help me to resolve this issue?

  2. #2
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Baton Rouge, LA
    Posts
    122
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    set #repeater to text-align:left
    "The browser is your first client" - Quote: Myself
    Please visit me at: vanillacloud.com

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I would just like to say a big thank you to you Melissa; you were spot on and saved me many hours of frustration.

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Australia
    Posts
    75
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I will tell you why it wouldnt work - because Internet Explorer is a joke. Anyone who develops websites or knows computers would agree with me on this I am sure.

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by melissapbr View Post
    set #repeater to text-align:left
    I am having similar problems with IE7, my CSS navigation buttons shift to the right when viewed in this browser. Can you please explain what the #repeater bit is and how I ammend it. #repeater to text-align:left
    Thanking you in anticipation
    John

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Its weird too, my forum doesn't show correctly on IE either.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •