SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Post Retrieving the data from webservice url

    Here we are using two urls ,one url is for opening the form ,another oneis for getting the data .when we are trying to the get the data from the second url its retrieving nothing, I assume that session was closed, .How to solve this problem ,if any one know please tell.

    Thanks

    swamy

  2. #2
    SitePoint Enthusiast Almasty's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I don't understand your post. Can you print the URL you are trying to access, the code you already have (just the relevant sections).

    Are you using cURL for example?

    Al

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    we are using the Curl , but i have sessions problem.is there any setting are needed in httpd.conf and php.ini file,if u know please tell.

  4. #4
    SitePoint Enthusiast Almasty's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    There is not enough information in your post for me (at least) to begin to find out the issue.

    Post your code.

    Post the URLs you are attempting to access.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •