SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Chico, Ca
    Posts
    1,125
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    A gap at the top of the page..

    I am designing this template for a class and I have a gap at the top of the page that is not supose to be there it shows up in IE 6 and Mozilla 1.0 . I have looked over the code a couple times and I can not figure out what the problem is can someone look at this and help me out.


    the page

    link to style sheet

    Thanks

    Chuck
    "Happiness doesn't find you, you find happiness" -- Unknown
    www.chuckknows.com

  2. #2
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Chico, Ca
    Posts
    1,125
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umm, nevermind i figured it out.


    Thanks

    Chuck
    "Happiness doesn't find you, you find happiness" -- Unknown
    www.chuckknows.com

  3. #3
    SitePoint Wizard creole's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Nashvegas Baby!
    Posts
    7,845
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You've got this chunk of HTML on line 24:

    <table width="65%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
    <tr>
    <td>&nbsp;</td>
    <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    </table>

    delete it and you should be good to go.
    Adobe Certified Coldfusion MX 7 Developer
    Adobe Certified Advanced Coldfusion MX Developer
    My Blog (new) | My Family | My Freelance | My Recipes

  4. #4
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Chico, Ca
    Posts
    1,125
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks creole
    I just figured it out .. I am not sure how that got in there.


    Thanks


    Chuck
    "Happiness doesn't find you, you find happiness" -- Unknown
    www.chuckknows.com

  5. #5
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Chico, Ca
    Posts
    1,125
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I am having another issue.. when I view the above site in Mozilla, it has 2 to 3px gap just below the image.. this is not true in IE 6, Opera 6.0 or NN 4.x.

    Anyone have any idea's on how to correct this, so there is not a gap?

    This seems to be a Mozilla and Netscape 6.X thing.

    Thanks

    Chuck
    "Happiness doesn't find you, you find happiness" -- Unknown
    www.chuckknows.com

  6. #6
    SitePoint Guru Marc's Avatar
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    New York
    Posts
    765
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The link you gave in your first post doesnt seem to be working for me. The style sheet loads, but not the page. You're probably working on it, right?
    Marc Gugliuzza
    marc.gugliuzza.com



  7. #7
    long gone but not forgotten AljapaCo's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Sweden
    Posts
    548
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorry, it's not working for me either right now...
    T O B I A S - S T R A N D H | visit my site here
    OPERA7 /MSIE6 /FireFox 1.1/Win2000 /ADSL /17" Screen /1024x768
    god doesn't create genius, he clones me.............

  8. #8
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Chico, Ca
    Posts
    1,125
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try this link... site

    I just moved my site to a host, So things were down for a bit.


    Thanks

    Chuck
    "Happiness doesn't find you, you find happiness" -- Unknown
    www.chuckknows.com


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •