SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Thread: Arrrgh!

  1. #1
    SitePoint Addict goma's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    smelly armpit of Asia
    Posts
    305
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Arrrgh!

    Now that I've carefully remove all the warning from the site's stylesheet ( ran it passed the css validator here)

    http://jigsaw.w3.org/css-validator/v...or-upload.html

    , I ran it through the W3C html validator and it passes as HTML 4 transitional. then I try to run it through the css validator from the html validator page and I get this..

    I/O Error: Unable to contact target server www.soapbox101.com:80 after 3 tries.

    I emailed the W3C and still no answer.

    what's wrong this time?

  2. #2
    SitePoint Addict
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    284
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seems to do OK.

    http://validator.w3.org/check?uri=ht...doctype=Inline

    Add the http:// at the start of your URL
    Lose the :80 at the end of your url
    Add the / at the end of your url

    Good luck!

  3. #3
    SitePoint Addict goma's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    smelly armpit of Asia
    Posts
    305
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for the tip!

    Actually, it didn't put "80" at the end of my URL. But it did validate after I put "/" at the end. Whatever..

    Thanks !!
    Last edited by goma; May 11, 2002 at 07:29.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •