SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Guru phanie12.geo's Avatar
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    pompano beach, fl
    Posts
    665
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Pleez oh pleez, help my form

    I am going batty here. I have converted several forms on this site from Frontpage forms designed by someone else to my own handcoded forms and for some reason cannot get this particular one to work:

    http://www.besswilliamstravel.com/vact.html

    Can anyone check it for me and see if there is something obvious that I am missing here. I am about to cry.

    Thanks so much,
    Stephanie

  2. #2
    Alt+F4= User Control ;-) rabmurdy's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Ecosse
    Posts
    398
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry I don't have time to go right through your code but on quick inspection I couldn't find any closing tags for your forms....

    If I get another chance today will have a good look...

    Sorry for being breif, still at work just now
    "If something is too hard,give it up. The moral my boy is too never try anything"
    "Just because I don't care doesn't mean I don't understand"

  3. #3
    SitePoint Guru phanie12.geo's Avatar
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    pompano beach, fl
    Posts
    665
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks rabmurdy, its there after the paragraph under the submit button.

  4. #4
    SitePoint Wizard iTec's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    2,243
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    <FORM action=http://www.besswilliamstravel.com/cgi-bin/formmail.pl method=post>

    try replacing that with
    <FORM action="http://www.besswilliamstravel.com/cgi-bin/formmail.pl" method="post">

  5. #5
    SitePoint Guru phanie12.geo's Avatar
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    pompano beach, fl
    Posts
    665
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I found the problem, there was an extra </FORM> in there. Sheeeesh!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •