SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Guru laflair13's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    TN
    Posts
    610
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Looks good in FF but not IE. Im Lost

    Hey all, I am creating a site in DW and so far it looks real good in FF but its missing alot of stuff in IE, Any reasons this is happening?

    The site in question is

    http://crazyhangout.com/

    I have been stuck on this for most of the day so any help would be greatly appreciated.
    Thanks In Advance

    David

  2. #2
    Guru in training bronze trophy SoulScratch's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Maryland
    Posts
    1,838
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Your site is in quirks mode ( in other words, user agents try to render it as if it were a page made in 1999 ). Please use a doctype such as "<!DOCTYPE HTML>" at the top of your page to ensure your page is being rendered in standards mode, and from that keep on building as you might have relied on the leniency of browsers and not standards mode.
    Cross browser css bugs

    Dan Schulz you will be missed

  3. #3
    SitePoint Guru laflair13's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    TN
    Posts
    610
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    That did the trick, But now I have to do some editing because the tables are out of wack..

    Thank you for the reply


    EDIT:, Ok I got it looking good but now the youtube video isnt showing up in IE

    EDIT 2: Got it fixed, thanks for your help.
    Thanks In Advance

    David


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •