SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    99
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Executed mysqldump, says it completed but shows no data

    I used:
    mysqldump -u root - p DATABASE < nameOfSQLdatabase.sql

    It goes through the motions and say dump completed, however shows no data?

    The file is 68MB should I phpmyadmin it? And if so, what settings do I change to allow for the size of the data?

    Is there any other way to do this? Thanks for your help

  2. #2
    reads the ********* Crier silver trophybronze trophy longneck's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tampa, FL (US)
    Posts
    9,854
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    are you trying to backup your data, or restore it? if you're trying to do a backup, your < should be a >, and if you're trying to do a restore you should be using mysql instead of mysqldump.
    Check out our new Industry News forum!
    Keep up-to-date with the latest SP news in the Community Crier

    I edit the SitePoint Podcast

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    99
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you longneck, not only were you quick--you were right! Thanks again, much appreciated.
    Last edited by yorsite; Dec 10, 2008 at 14:10.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •