SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    india
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    button not working in mozilla

    the code works fine in IE but not in Mozilla, i am not completely frustrated, any solution is appreciated, for the security resons cant write full code here.

    thanx in advance

    code is

    Write "<input type=""submit"" style=""text-align:center;cursorointer;cursor:hand;"" name=""LoginBtn"" value="_(caption(5))," class=""words"" id=""submitbtn"" onClick=SubmitLogin(this)>"
    Write "</span>",!


    Write "</td>",!
    Write " <td width=""48%"">"
    Write "<span class=""darkBlueButton"">",!
    Write "<input type=""button"" style=""text-align:center;cursorointer;cursor:hand;"" name=""Enter2"" value="_(caption(6))," class=""words"" onClick=clearLog()>"
    Write "</span>",!

  2. #2
    Unobtrusively zen silver trophybronze trophy
    paul_wilkins's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    14,684
    Mentioned
    99 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    You have double quotes around all of the other attributes except for the onclick attributes. Perhaps those should have doublequotes around them as well.

    If that doesn't resolve it, then a look at the rendered html, along with the appropriate scripts would be requred. Or just a link to a test version that's exhibiting the trouble.
    Programming Group Advisor
    Reference: JavaScript, Quirksmode Validate: HTML Validation, JSLint
    Car is to Carpet as Java is to JavaScript


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •