SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    SitePoint Zealot robcub's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    London, England
    Posts
    135
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Site OK but mysterious line in IE7

    Hi, I've just re-done my website which is looking OK in FF and Safari. It's fine in IE7 as well apart from on the homepage every image has a horizontal dotted blue line to the right a 2cm down from the top.

    http://robcubbon.com

    Each of these images are below a h2 heading which are links and the links have the dotted border bottom style, the dotted blue border then goes to solid when hovered over. But when you hover over the link above this line it doesn't change.

    Hope this makes sense. I can't work out where this stupid line is coming from!

  2. #2
    SitePoint Wizard bronze trophy Tyssen's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    4,067
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try making the images display: block. By the way, on your other pages, you shouldn't really make the headings links to the pages you're already on.

  3. #3
    SitePoint Zealot robcub's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    London, England
    Posts
    135
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks Tyssen, do you mean I should add this to the CSS?

    img{display: block}

  4. #4
    SitePoint Zealot robcub's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    London, England
    Posts
    135
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've tried the display: block in the image css and it doesn't work. But Tyssen, I totally take your point about the headings linking to the pages you're already on – I've corrected that now, thanks for the spot!

  5. #5
    Django Jedi neron-fx's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bristol/Bath, UK
    Posts
    274
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    please can you post your CSS and XHTML for us?

    EDIT: Nevermind saw the link
    Neron-Fx
    Everytime a user opens Internet Explorer, a web developer dies...
    http://www.savethedevelopers.org/

  6. #6
    Django Jedi neron-fx's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bristol/Bath, UK
    Posts
    274
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    try changing this

    Code css:
    img{
    }

    to this

    Code css:
    img{
    border:0;
    display:block;
    }
    Neron-Fx
    Everytime a user opens Internet Explorer, a web developer dies...
    http://www.savethedevelopers.org/

  7. #7
    SitePoint Zealot robcub's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    London, England
    Posts
    135
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks, neron-fx, I tried that but it hasn't worked. I've decided to get rid of the border-bottom on the h2 links and this has got rid of the problem. Thanks again.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •