SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    india
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    image problem in firefox

    i have been facing a problem in firefox it does not show up my images with <img src> tags while its not the kind of problem in IE and its showing all the images there. need your help on this issue to resolve the problem.

    thanx

  2. #2
    SitePoint Addict Phidev's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Texas
    Posts
    204
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can you provide an example? or your code?

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    india
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    below is the code

    <div id="imagelink">


    <a href="http://mydomain/joomla/legal-research.html/"><img src="\templates\themza_j15_05\images\2.jpg" alt="E-Discovery and Document Review"></a>
    <a href="http://mydomain/joomla/intellectual-property-solutions.html/"><img src="\templates\themza_j15_05\images\3.jpg" alt="Intellectual Services"></a>
    <a href="http://mydomain/joomla/estate-planning.html/"><img src="\templates\themza_j15_05\images\4.jpg" alt="State planning"></a>
    <a href="http://mydomain/joomla/legal-research.html/"><img src="\templates\themza_j15_05\images\1.jpg" alt="Legal Research and Analysis"></a>


    </div><br>

    <img src="\templates\themza_j15_05\images\bullet.gif">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Legal Transcription
    <br>
    <img src="\templates\themza_j15_05\images\bullet.gif">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Document Review
    <br>
    <img src="\templates\themza_j15_05\images\bullet.gif">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Legal Research
    <br>
    <img src="\templates\themza_j15_05\images\bullet.gif">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Deposition Summaries
    <br>
    <img src="\templates\themza_j15_05\images\bullet.gif">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Document Coding and Indexing
    <br>
    <img src="\templates\themza_j15_05\images\bullet.gif">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Drafting
    <br>
    <img src="\templates\themza_j15_05\images\bullet.gif">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Patent Search

    i hope you would better be a able to analyse the problem in the code, and between i like to appreciate for your quick response.

    thanx

  4. #4
    SitePoint Addict Phidev's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Texas
    Posts
    204
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The path for your images is inverted.
    it should be

    src="/templates/themza_j15_05/images/bullet.gif"

    same for all images. Remember that the path is relative to the domain. not the hard drive. I assume you are using windows.

  5. #5
    Design Your Site Team bronze trophy Erik J's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Countryside, Sweden
    Posts
    3,407
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try change the backslashes:
    Code:
    <img src="\templates\themza_j15_05\images\bullet.gif">
    to slashes:
    Code:
    <img src="/templates/themza_j15_05/images/bullet.gif">
    Hope that helps.

    Edit:


    @Phidey, I waited to see if you answered, but then I forgot to do a refresh.

    Happy ADD/ADHD with Asperger's

  6. #6
    SitePoint Addict Phidev's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Texas
    Posts
    204
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isnt that what I just said ? :P

  7. #7
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    india
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya it worked, i was really stupid, your suggestion helped me greately.

    thanx many times

  8. #8
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    india
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanx to both of you phidev and erik.j

  9. #9
    SitePoint Zealot Acquiesce's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Reading, England
    Posts
    146
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Out of interest krishkam, you would be better off using CSS to provide the whitespace between the image and the text (as opposed to using &nbsp;. For example in your CSS use:

    Code CSS:
    img {
    margin-right: 20px;
    }

    Increase/decrease the px as required.

    Or, looking at your code further it appears you are trying to make a bulleted list? In which case you would be better off (from a semantic/SEO) point of view to use ordered/unordered lists. You can find out more about those in the SP HTML Reference.

  10. #10
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    india
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorry for late reply Acquiesce, you have really provided me a useful tip, thanx


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •