SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unable to Drag Elements [was: (Nearly Completed) Webpage Feedback]

    hey everyone.

    so i am nearing the end of my website construction. I would like some feedback on the website. it's choc-full of javascript and i am encountering some problems with the site.

    here is the 'hidden from public' link:

    palacepalace.com/080702_palace_webpage


    it will be relocated to palacepalace.com once finished.



    at the moment - these are the known bugs:

    dragging not supported by IE, safari, chrome, opera

    when dragging in firefox - if i select an image that is sitting behind another, it does not 'bring to front'.

    the google search does not function

    in IE, the tooltip is not located in right position as demonstrated in firefox.


    the webpage is still yet to be filled with content, but i am just trying to get the interactivity down.

    if you can resolve any of these then let me know.
    if you also can identify any more bugs let me know.


    otherwise let me know what you think in general.


    many thanks in advance.
    ben

  2. #2
    In memoriam gold trophysilver trophybronze trophy Dan Schulz's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Aurora, Illinois
    Posts
    15,495
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi Ben, welcome to SitePoint!

    Just a heads up, site reviews are not allowed outside of the Website Reviews board, but since you have technical issues which you're seeking help on, I'm going to leave this thread open. (I also modified the title as well.)

    I'm not a JavaScript person, but I'm sure one will be along shortly.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks dan, much appreciated.
    let's see what happens!
    ben

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maybe you can help me with the issue of z-index - it happens when you reveal the images under the 'casitas' link - all the images pop up.
    however when you want to move the images around and you select one of the back images, it does not come to the front - any ideas

    thanks


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •