SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    IE7 is removing spaces after the "period"

    This must be a common problem but I can't seem to find any information on it. I have a page that works fine in FF but the spaces are missing in IE (only after periods and commas).

    Any tips?

  2. #2
    SitePoint Guru tictike's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Canada
    Posts
    863
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Got a link?

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You bet. The link is roeyelabs.com/test/test.html. Sorry, but they won't let me include the full URL...

    And I feel like a goomer, but the no spaces issue seems to be working now for some reason. Hate it when that happens.

    However, if you're still feeling helpful I have another IE issue on this same page that's really bugging me. Why does the image (of Bill) float correctly in FF and not in IE. I've been trying to figure this out for over an hour.

    The issue again is that the body text does not wrap around the photo in IE.

  4. #4
    SitePoint Wizard bronze trophy Centauri's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Newcastle, Australia
    Posts
    3,718
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    In your IE only css file you have this
    Code:
    #contentMain p {
    	width: 440px;
    }
    That width triggers HasLayout in IE and prevents the element sliding behind the float. Remove that rule.

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Worked! Brilliant. Thanks a bunch.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •