SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Albuquerque, NM
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Button: sound playing in "Down" mode

    Hello!

    I have a button that changes color on "Over" and plays a sound. For the "Down" mode, I wanted to preserve to color change from "Over" but not replay the sound. I copied the frame from "Over" to "Down," then set "Sound" in the "Properties" window to "none" (the waveform disappeared from the "Down" frame, so I assumed that it would work). However, clicking the button still plays the sound.

    Any ideas why this is happening? Anything I can to to keep the sound from playing in the "Down" mode?

    Thanks!

    --J

  2. #2
    RTFM ashleyk's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Rochester, New York
    Posts
    435
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    don't know what the problems, sounds like you would be doing it right. see attached to compare..on my fla, you can rollover it hear the sound, then click, no sound but the over state color remains.

    now, the real answer is to stop using buttons....they are horrible, buggy and less flexible than movieclips.
    Attached Files Attached Files
    ---------------------------------------
    Ashley Kennedy
    ---------------------------------------
    how does a designer get roped into writing code?

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Albuquerque, NM
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah--I still can't see why it isn't working. I will try your movie clip suggestion. Thanks!

    --J


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •