SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Enthusiast benk's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Dynamic XML suddenly become "malformed"

    Hi guys, I'm loading xml files into Flash, using ActionScript 2.0, and using a database. I'm not writing the cgi's to output the xml, just interpreting it.
    Now, most of my xml files are loading dynamically from the db just fine, except for one of them.
    When I call that XML file from the db using the browser address bar, then view source, and save the xml as a static file, and then tell Flash to load the static file, Flash interprets it just fine. When I switch back to the dynamic ULR, suddenly the xml loads "successfully", but is of status=-6, which means the xml is "malformed". Any idea at all what could cause this? The structure looks fine. I'm replacing <br> tags with <br/>, but they're in cdata wrappers anyway...
    Any ideas?
    Thanks!

  2. #2
    SitePoint Wizard jim_morrison3's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    UK
    Posts
    2,324
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The problem can be due to the fact that the xml is not getting formed completely before it is loaded in flash for parsing.
    Good Luck!
    There are things known and Things unknown
    And in between are the Doors.
    I love hand Coding.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •