SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    419
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Firefox / IE Display Issue

    Sorry for the stupid question - I can't work out why this page:

    http://www.jimpix.co.uk/ecards/card_build.asp?e=4315#v

    Only displays the photo when viewed in Firefox, but when viewed in IE6, it displays the (sorry, I know, stupid, crappy, cheesy) text.

    Same with:

    http://www.jimpix.co.uk/ecards/card_build.asp?e=4319#v
    and
    http://www.jimpix.co.uk/ecards/card_build.asp?e=4316#v

    Presumably I'm doing something silly in Flash, but I can't work out what.

    Thanks
    Last edited by bumpyride; Jul 20, 2008 at 04:53. Reason: Got it the wrong way round!

  2. #2
    SitePoint Addict dgroves's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bath, UK
    Posts
    364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It all looks fine in firefox here, but maybe something is different in the Ubuntu version of firefox?


  3. #3
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    419
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry - I got it the wrong way round. Works in Firefox, looks wrong in IE6!
    Sorry about that.

  4. #4
    SitePoint Wizard jim_morrison3's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    UK
    Posts
    2,324
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can you post some screenshots if possible ? I am not getting issues on IE6 in my PC.
    Good Luck!
    There are things known and Things unknown
    And in between are the Doors.
    I love hand Coding.

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I can see the both in my computer too .

  6. #6
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    419
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for having a look.

    I have attached screenshots showing the difference between IE6 (I also upload a screenshot of the about dialog box for my version of IE6) and Firefox.

    Maybe it's something weird with my IE6 then. Perhaps I should do a trial run on browsercam.com and see if other OS / IE combinations have the same issue.

    Maybe I should stop obsessing about a stupid tiny silly little detail!

    Thanks.
    Attached Images Attached Images


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •