SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Evangelist Pixelateur's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Hamburg, Germany
    Posts
    592
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Help! Site looks horrible in IE6

    Hey,

    my new website looks horrible in IE6!

    The menu buttons are meant to be in one line and the background of the content div isn't working either!

    In Firefox and Safari everything looks OK. Can anybody help?

    Thanks...

  2. #2
    SitePoint Zealot Nick Burd's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    My Couch
    Posts
    111
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try putting your navigation in a div for itself... inline

    not entirely sure if that will work.

    NickBurd.Com

    Check out my site, give me a shout
    and let me know what you think.

  3. #3
    SitePoint Evangelist Pixelateur's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Hamburg, Germany
    Posts
    592
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi Nick,

    I simply added this rule:

    Code:
    #nav li {display: inline;}
    ... and it works like a charm. So thanks for your help!

    Now I need to fix the background image of the content div...

  4. #4
    SitePoint Zealot Nick Burd's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    My Couch
    Posts
    111
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yep... the inline like i suggested.. haha.


    Glad that it worked.

    NickBurd.Com

    Check out my site, give me a shout
    and let me know what you think.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •