SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Addict limepickle's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Aldridge UK
    Posts
    216
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Beaten... IE Bullet Image Problem

    If you check this link out, you'll see my problem:
    http://tinyurl.com/69vbre

    In IE7, hover over any of the following:

    Japanese Phone
    Korean Phone
    Possio Mobile Fax

    and the left hand list bullets disappear. I've googled till I'm blue in the face, tried applying various rules to the li's (position:relative) etc

    Can anyone see why? Thank you.

  2. #2
    SitePoint Guru
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norway
    Posts
    715
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry not seeing it. Tested with IE6 and IE7. Sure all your css is there?
    Only css I can see is this bit:
    Code:
    #footer-holder {
    	height: 208px;
    	background-image: url(/mobell/img/page/footer-bg.jpg);
    	background-repeat: repeat-x;
    }
    Also the <br clear="all" /> should be <br style="clear:both;" /> or better yet <br class="clear" /> and then in your css add .clear { clear: both; }

  3. #3
    SitePoint Addict limepickle's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Aldridge UK
    Posts
    216
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AArgh!! Sorry Try again... its there now I promise. And thanks for the tip about the br, I'll use the class method.

    Can you see now? All the CSS is there, and it should be styled blue if it is. You'll see the problem I'm talking about.

  4. #4
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    493
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Add height:1%; in .list-col-1, .list-col-2 to set hasLayout

  5. #5
    SitePoint Addict limepickle's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Aldridge UK
    Posts
    216
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks Dan, I was quite close, I'd started thinking it was a hasLayout issue with the li elements, but never quite got it.

    Thanks VERY much indeed folks. Much good karma is heading your way


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •