SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Addict
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    299
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Help me with PHP scripts and Compaq machine

    Hello Everyone,

    I have problem with my php scripts. I have php scripts for sending emails and they are running the way I want them to do or run on three machines,
    but are failing to run on one machine(Compaq). I am using Apache, PHP and Mysql. It is showing that it has sent but the emails has not been sent.
    I have tried to echo the emails of receivers and senders and all showing that they proper emails.
    The server where it is failing to run from is Compaq machine. What could be the problem??
    Your help will be highly appreciated.
    Regards
    Zamzam

  2. #2
    SitePoint Wizard Hammer65's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Lincoln Nebraska
    Posts
    1,160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I can tell you that it's not the machine itself. It may be the installation of the software on that machine. It also may be that the mail is going out but is disappearing due to a spam filter or other network problem. Without seeing your code or knowing what OS you are running on that machine, there isn't much more in the way of help to offer.
    Visit my blog
    PHP && Life
    for technology articles and musings.

  3. #3
    SitePoint Addict
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    299
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I am using Windows 2003 operating system.Could it the problem? Because on windows 200 server and Xp machines it is working.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •