SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Page looks different in Firefox than IE

    Hi,

    I have a page that looks right on Firefox but on IE half of the content is gone. The page can be view at:

    http://absolute-studios.com/test/about.html


    I'm not sure if I'm fogetting to close a div or if I placed a div in the wrong place.

    Suggestions would be greatly appreciated


    Regards,

    J

  2. #2
    SitePoint Guru
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Norway
    Posts
    715
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Validate your html, you got a few errors you should fix first: http://validator.w3.org/

  3. #3
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've fixed the errors and still the page doesn't show correctly on IE

  4. #4
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

  5. #5
    doing my best to help c2uk's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Cardiff
    Posts
    1,832
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by absolutejw View Post
    I've fixed the errors and still the page doesn't show correctly on IE
    I still see errors in your html markup, including not closing a div tag, and you're using a font tag, big no!
    Dan G
    Marketing Strategist & Consultant

  6. #6
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    where should I close the div because I can't see where I'm missing it..also the font tag..you mean this one: <font class="contact"> ?

    thanks for the help

  7. #7
    doing my best to help c2uk's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Cardiff
    Posts
    1,832
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I don't know where, my validator (html validator plug in for Firefox) just reports missing closing div and another closing that isn't opened just before div class=content

    And yes, font isn't allowed any more. Use span, paragraph, div or whatever is more semantically appropriate (address maybe). If you're using XHTML 1.0 Strict then you really should know how to code XHTML 1.0 Strict. Another error in your code is the non-closing line breaks: <br> instead of <br />
    Dan G
    Marketing Strategist & Consultant

  8. #8
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks for the tips..I'm going to go through it very careful to fix the things that I'm missing and doing wrong


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •