SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Addict Jonny's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    272
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Suckerfish Menu not working in IE6

    Please see the following page:

    http://www.urbaneblinds.co.uk/uk-bli...netian-blinds/

    If you view this in Firefox, IE7 or some other modern browser you'll see that when you hover over any of the main nav buttons you get a 'Suckerfish' dropdown appear below. However, this doesn't work in IE6.

    I'm using the required .js file (subnav.js) however for some reason it still won't work. Any idea what I'm doing wrong?

    Thanks.

  2. #2
    SitePoint Evangelist
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    502
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    you have errors with your js. You are attempting to grab the element with id "menu" when your actual id is "menubar"

  3. #3
    SitePoint Addict Jonny's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    272
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks Mr Money - I've fixed that, but that's not the problem. I've managed to idenfity the issue:

    Code:
    window.onload=startList;
    the piece of code which kicks the menu into action (subnav.js) is clashing with:

    Code:
    <body onload="init()">
    If I take the latter out, the dropdown works, however removing init() prevents the slideshow on the right hand side from working. Is there a way I can have both?

    Thanks

  4. #4
    SitePoint Addict Jonny's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    272
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apologies, forget that! I've just worked it out.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •