SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Apache Server

  1. #1
    SitePoint Addict
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    District of Columbia
    Posts
    373
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    This might not belong in this category, but its the closest...

    I am having problems with my Apache 1.3.6 server - for some reason mod_include doesn't work. I've tried every trick in the book - still nothing. Does anyone know the possible problem/solution? Is there a server admin out there? I can give the server-info log if that helps any.

    Help much appreciated

  2. #2
    Your Lord and Master, Foamy gold trophy Hierophant's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Lancaster, Ca. USA
    Posts
    12,305
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Have you recompiled Apache to make sure that the appropriate code is there for it to work? Are your .CONF files set up properly and are your documents are using the appropriate extension? Default is .shtml.

  3. #3
    SitePoint Addict
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    District of Columbia
    Posts
    373
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeah, after I installed the server, I went and made sure conf files are correct, recompiled and restarted the server. I referred to the the tutorial at thescripts.com, but it just says the same thing.

  4. #4
    SitePoint Addict
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    District of Columbia
    Posts
    373
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I see no one else is posting...can someone at least point me to a good server-admin forum?

    thanks


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •