SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Grand Rapids, MI
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for the replies on the Mysql tutorial request. I have found some that have been pretty helpful, and am forging ahead, so thanks.

    I am having a problem with a table I set up and tried to insert data into... here is my table layout in Mysql.

    id INT(11) AUTO_INCREMENT NOT NULL
    vidname VARCHAR(45)
    publisher VARCHAR(45)
    released DATE
    piclocate VARCHAR(50)
    platform VARCHAR(30)
    type INT(1)
    descrip BLOB

    The problem arises when I go to insert data like so:

    insert into vidinfo (NULL,'A Place in the sun','Sony Home Video',1999-01-01,NULL,'VHS','T');

    I get an ERROR 1064, says "its near" and reads off everything I've typed, cutting it off in the middle of the descrip field.

    Any ideas what the 1064 error is and/or what I'm doing wrong?

    Thanks ,

    Mike



    ------------------

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Grand Rapids, MI
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nevermind... I see where my problem was. Missing the word VALUES in my INSERT INTO VIDINFO statement.

    Thanks,

    Mike


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •