SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Guru ujjwal's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    kolkata
    Posts
    821
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    webSite functionalities working fine in IE but Mozilla it is wrong.

    Hello All,
    I have a site which is perfectly working fine in I.E.
    There is lots of greetings card in thumbnail view. When you clciking one of themm then it will open in a bigger mode.

    But IN Mozilla Firefox, whatever be the thumbanail.Its opening only one Image.

    Can anyone figure out what is the problem for Mozilla Fire Fox?

    http://designs2dev.com/greetings.php
    --->Click on 1st-->http://designs2dev.com/choosegreeting.php?id=53
    or -->Clcik on 2nd-->http://designs2dev.com/choosegreeting.php?id=50


    Working fine in Internet Explorer.


    But the same thing in Mozilla Giving wrong................
    I cant understand what is the problem??

    Can anybody have any idea?
    Please....
    -::Ujjwal::-
    Visit My Site

  2. #2
    SitePoint Enthusiast webmister's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    paris
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Depends on what software did you use to create your website pages. If it was frontpage or some other MS related html editor this kind of problem arises.
    If this is the case, Open your homepage with Dreamweaver (if you have one) you will find the errors.

    If thisis not the case. Please come back, I might have a solution.

    good day!

  3. #3
    dooby dooby doo silver trophybronze trophy
    spikeZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Manchester UK
    Posts
    13,807
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    I dont think thats it's anything to do with PHP Ujjwal.
    You have a few HTML errors in your code which could cause problems with links etc. For example, in your navigation menu you are using   as the separator but you have missed the final ; off the end.

    I can also see a comment line <!-- Ending Display Greetings section ----> in FF which suggests there may be another error in the HTML .

    Fix those and see what happens.

    If it's any reassurance, the site works fine for me on FF and IE7 and loads the right card.
    Mike Swiffin - Community Team Advisor
    Only a woman can read between the lines of a one word answer.....

  4. #4
    SitePoint Guru ujjwal's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    kolkata
    Posts
    821
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello WebMister, I have written code using Dreamweaver 8.0.

    Thanks Spikez. I will take are those Html .....
    -::Ujjwal::-
    Visit My Site

  5. #5
    SitePoint Enthusiast webmister's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    paris
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HI Ujj,

    I don't really find any gross erreurs in html prog on dream unless I could see your style.css.

    *the only thing I can tell is :
    Check your css style file once and make sure they are applied correctly. I mean to say; to check whether all css are applied correctly, go to properties page of Dream. Check all h1, h2, main, wrapper, footer, text are applied correctly. This is only my guessing ok. Coz firefox and IE do not have same functionality for commercial reasons.

    ** You can even try replacing your DOCTYPE code by this:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    Have some courage and patience.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •