SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    SitePoint Enthusiast jacksarloks's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Zebbug, Malta
    Posts
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Unable to open this webpage - please help...

    Hi,

    I am trying to access one of my site pages:
    links removed...

    but my browser (both IE and firefox) is not loading it, but treating it as if was a download.

    The rest of site pages all work great.

    On the folder links/ which usually works perfectly there is installed a script from autolinkspro.com I did not make any changes at all, but today received the errors.

    Any idea please?

    Thanks a lot!
    Karl
    Last edited by jacksarloks; Dec 13, 2007 at 04:08.
    No B.S. SEO Crash Course >> http://www.nobsseocrashcourse.com

  2. #2
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy Stormrider's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Nottingham, UK
    Posts
    3,133
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Could be you have an .htaccess file in there that is causing php files to not be interpreted properly? Check for this file.

  3. #3
    Fully Sweet Car noddy's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    759
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    As said above. If the PHP file is not parsed automatically you may have to specify it in your .htaccess file. Another test rename it .htm or .html and see what happens. See if it is printed to the browser. Else if you have access see what is being logged to the webserver log files.
    Last edited by noddy; Dec 12, 2007 at 07:07. Reason: Tired and poor spelling

  4. #4
    SitePoint Evangelist superuser2's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    598
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I've gotten that occasionally... check for endless loops. If you can't find one, post your code - there's gotta be some reason.

    Clear your cache. If the other pages don't load either, then you need to get that server rebooted.

  5. #5
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy Stormrider's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Nottingham, UK
    Posts
    3,133
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's nothing to do with the script, endless loops or cache or anything, it is being served incorrectly from that folder, that's all.

  6. #6
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy Stormrider's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Nottingham, UK
    Posts
    3,133
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I hope you have no links there either, because your database information is available to all.

  7. #7
    hi galen's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    New Haven, CT
    Posts
    1,228
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Stormrider View Post
    I hope you have no links there either, because your database information is available to all.
    Agree
    Karl, you should take the links out of the post, and fix this issue soon.

  8. #8
    SitePoint Enthusiast jacksarloks's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Zebbug, Malta
    Posts
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi,

    Today, the problem no longer persists.

    I did not do anything, and it got solved.

    Thanks a lot!
    No B.S. SEO Crash Course >> http://www.nobsseocrashcourse.com


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •