SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    503 Service temp unav.. (was "HELP HELP HELP! Please")

    Ok so I've been learning ruby on my windows os. However, I have been managing a rails site hosted on a mac X server for the school and I am not very familiar with Mac's.

    The issue:

    Software and Firmware update over thxgiving break by my boss required a restart.
    10.4.11
    Upon returning a day early I get a call that the site is 503 "Service temp unav.."


    My best guess:

    Since the update required a restart. I am guessing that rails, webrick, mongrel, mysql...something did not start upon restart and is causing this issue.

    On a mac...How do i check that rails is running the site properly with everything it needs?

    Also, I could be completely wrong about the issue being a non-running service on reboot so if anybody has any ideas please offer them up.

    Thank you!!

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    73
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Did you try to check out this website? Since not many people are familiar with Mac

    http://www.ruby-lang.org/

  3. #3
    SitePoint Addict ruby-lang's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    389
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Weevil, I hope you have solved your problem by now, but check out god to prevent this kind of surprise in the future.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •