SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    SitePoint Zealot DarkMonkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    uk
    Posts
    170
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Youtube Videos won't work in firefox

    Hey, this problem started today, youtube videos (in fact the whole page) will not load in firefox.

    They work fine in internet explorer.

    I am not sure if this is the cause because I think they weren't working before but I installed something from the CNN live stream video here which might have somehow affected things? The stream was here http://edition.cnn.com/video/live/li...stream=stream3

    Any suggestions on why it won't work. I reinstalled the flash add on in firefox on somebody's suggestion but that didn't fix the problem.

    Thanks!

  2. #2
    SitePoint Addict CaryD's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    389
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    So you're saying you're having trouble loading youtube.com, or you're having trouble with youtube videos on a page you made? Or both?

  3. #3
    SitePoint Addict CaryD's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    389
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh, and is it not possible to uninstall the wmvfirefoxpluginsetup.exe file you got from CNN?

  4. #4
    SitePoint Zealot DarkMonkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    uk
    Posts
    170
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The whole page won't load but I think it's just the videos cause on websites with embedded videos the page loads but the video doesn't. It's a firefox problem, everything loads fine in internet explorer.

    The CNN plugin wasn't a firefox 'Add on' it was a standalone .exe but it didn't so much install a program as it was supposed to just make their live video feed work (which it did) so there's no new program as such on the start menu or elsewhere where I can select 'uninstall'...

    plus I'm not even sure that is the problem, are there any other things that could cause this?

  5. #5
    SitePoint Wizard drhowarddrfine's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,438
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I clicked on the link and got an error from CNN "Unsupported platform". Now, I'm running FreeBSD with Firefox so I don't know if they meant my OS platform or Firefox but it's possible what you installed doesn't work with Firefox.

  6. #6
    SitePoint Zealot DarkMonkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    uk
    Posts
    170
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guys this is really weird. Surely there is an explainable reason why the same youtube videos would work in internet explorer but not firefox? I don't get it.

  7. #7
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi, DarkMonkey,

    Has this problem been fixed yet?

    If not, did Firefox update itself just before you had this problem?

    Also, do you have a firewall installed on your PC?

    And do you have an antivirus program running in the background? I've heard
    that there are sometimes issues with Kaspersky Antivirus and YouTube.

    Jason


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •