SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Some browsers not displaying rollover links

    I've been getting some complaints that my website isn't displaying the rollover nav links. I tried it in IE7, Firefox and Safari and they seem fine. Anyone have any ideas?

    www.heybrandon.com/version2

  2. #2
    SitePoint Wizard bronze trophy Tyssen's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Brisbane, QLD
    Posts
    4,067
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeah, they don't work in IE6. But you've got far worse problems than that - you really should check it out in that browser.

  3. #3
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    40,355
    Mentioned
    179 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Hi,

    You need to remove the padding left and right from the anchor and use a width instead.


    Code:
     #masthead ul a{
        display:block;
        text-indent: -9999px;
        overflow:hidden;
        padding: 0 0 1em;
        font-size: 20px;
        float:right;
        color: #CCCCCC;
        font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
        font-weight: lighter;
        width:120px
        }
    You should note that ie6 doesn't display transparent pngs by default. You would need to use the alpha image loader proprietary code if you wanted to do this.

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Awesome, thanks guys!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •