SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Evangelist borna's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Iran, Tehran
    Posts
    475
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    No Need To Refresh!

    How to make a form to show the results whenever they gets updated they also get updated on the screen. NO NEED TO REFRESH!
    -1/2=999?

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    90
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You can try using the AJAX technology for uploading. Then you won't have to reload any pages at all..
    My Blog
    Latest project: Romantikk.com (No)

  3. #3
    SitePoint Guru
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Earth
    Posts
    406
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What's wrong with reloading? It works!

  4. #4
    SitePoint Evangelist borna's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Iran, Tehran
    Posts
    475
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes, it works, but in case of issuing an indent or creating a new one based on old information might be wrong. Some kind of synchronization job would imensly needs the last version of data, wouldn't it?
    -1/2=999?

  5. #5
    SitePoint Evangelist borna's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Iran, Tehran
    Posts
    475
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I don't know of AJAX by the way, could you introduce me some sources. tanks
    -1/2=999?

  6. #6
    Non-Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Get data, load dat,... with AJAX - http://javascriptbank.com/javascript...avascript.html


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •