SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2004
    Location
    scotland
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    most bizzare menu problem

    Using IE, if you click a menu item and move the cursor off the menu item before the content has loaded then the content comes in on the right and requires a horizontal scroll. Now move the cursor over ANY menu item and the content lines up as it should!
    could someone please check this for me.... its not just me is it?

    the weird thing is this didnt happen when I tested the site on localhost but only when I put the site online.
    seems to be fine in firefox.

    any ideas, Im totally stuck.

    strangeness in ie?

    btw, the 'forum' menu item is fine as it doesnt load in any content, its just ALL the others!

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2004
    Location
    scotland
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    its fine, dont bother. Im officially a genius.... I managed to fix my own mess

  3. #3
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    39,777
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Hi Sorry we missed your post

    It's always good when you solve the problem yourself if you can also say what you did to fix it as this will help others with a similar problem and make the thread useful


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •