SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Iexplore and Firefox div problem.

    Hello there,

    I'm having a little problem with internet explorer and Firefox display issues.

    This is the current site that I'm doing. http://www.precision-pc.com.au/staging/

    Down the bottom right corner, the darker blue content box is showing a large gap from where it separates from the other content box in Firefox, but a small gap in internet explorer.

    This is the code for both boxes.

    #ss {
    clear: both;
    width: 480px;
    height: 250px;
    float: left;
    margin: 20px 2px 10px 10px;
    background-color: #5286c0;
    }

    #ss2 {
    float: right;
    width: 235px;
    height: 250px;
    margin: 20px 10px 0px 0px;
    background-color: #1a5fac;
    }

    Thanks

  2. #2
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oh i forgot to mention. If i expand the bottom right box any further it downs down and floats below. Which obviously i don't want .

  3. #3
    SitePoint Addict CaryD's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    389
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Looks like the IE Doubled Float-Margin Bug.

    If possible, avoid putting a margin on the left side of a left-floated element or the right side of a right-floated element.

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey, thanks for that. I put it all in div and set the margins via that. Something i should have done before but got lazy hehe.

    Thanks champ

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just having one other little issue at the moment sorry.

    The buttons top right, I'm trying to get them sit right on top of the banner. As you can see theres a 2px or so gap. Been busting my head over it and can't seem to find the fix.

    This is the code for the div that it is in. I thought it might be the ul padding, but i have * { padding/margin set to 0 }. and ive tried many other things.

    #botlinks {
    float: right;
    margin: 20px 5px 0 0;
    }
    #botlinks li { display: inline; padding: 0; }

    Thankyou


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •