SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    video black rectangles with .wmv, and trying .swf as a cure

    I've just begun trying to integrate video on to my sites. The .wmv video at http://psychicdeals.com is creating black rectangular marks when I scroll up and down.

    So I've been trying to use .swf video on a test page: http://psychicdeals.com/test.html but so far am running into the following challenges/questions:

    1. Does a visitor to my site need to have shockwave flash player to see .swf being played on the Windows Media Player, or, because Windows Media Player seems to play .swf video, can anyone with Windows Media Player see .swf video?

    2. I'm finding that on my test page the .swf video runs in a loop even though my parameters for WMP say loop=false and PlayCount=1. How can I stop it from playing more than once?

    3. The bar beneath the video on the test page does not move forward with the .swf video whereas it does move forward with the .wmv video. I'm wondering how to make the bar disappear or make it work.

    4. Is there another video player I can use that will be as highly viewable as Windows Media Player? My concern given that over 90% of my visitors use Internet Explorer is that any other player will simply not have as high of a compatability with my visitors' browsers...and so I'll be forced to keep using the .wmv video which leads to black vertical rectangular marks on my desktop, laptop, and friend's computer!

  2. #2
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Update: I now have flash video up and running at http://psychicdeals.com and it is working fine except on the Safari browser. Does anyone know why it works on IE, Firefox, Opera and Netscape, but not Safari?

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I now have the video playing but am unable to get it to autoplay.

    Does anyone know how to autoplay this particular flash video? I've tried various codes I found when googling this topic with no luck. Not sure if the particular player I'm using is impacting the ability to autoplay. Thanks.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •