SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2003
    Location
    california
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem with Nifty Cube Code

    I am using Nifty Corners Cube code to generate rounded corners on my site. My problem is that everything works fine locally but when I upload the same set of files onto my live server, the corners are not generated.

    Here is a sample location where I have the original Nifty files uploaded and corresponding js files:

    link removed (problem solved)

    Any suggestions as to why the corners are not generated??

    Thanks.
    Last edited by raven2; Jun 7, 2007 at 00:13.

  2. #2
    SitePoint Addict GonzaloGM's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Rosario, Argentina
    Posts
    213
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I don't know that technique, but it seems you forgot to upload the second js file. http://elitemedicaltechnologies.com/test/NiftyLayout.js doesn't exist.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2003
    Location
    california
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks Razor87.

    Looks like I just made a rookie mistake
    The file exists -- just spelled wrong in reference (with lowercase instead of uppercase 'N').

    Thanks!

  4. #4
    SitePoint Addict GonzaloGM's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Rosario, Argentina
    Posts
    213
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No problem, I'm glad you got it working

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2003
    Location
    california
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    another issue with nifty corners

    In IE6 I get a strange 'flicker' on page load. It seems the background image is re-displayed with each page click causing a 'flicker' effect. Anyone know how to correct this?

    http://elitemedicaltechnologies.com/testSite/Index.php

    thanks.

  6. #6
    SitePoint Wizard bronze trophy Black Max's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4,029
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    In IE6 I get a strange 'flicker' on page load.
    I had a similar problem not too long ago, and never figured it out, but when I changed the underlying layout to a more liquid form, the flicker disappeared. IE flicker is a well-documented problem, and one I haven't found a good solution for. Those who know more than I may be able to help with this.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •