SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Denmark
    Posts
    94
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Suddently everything looks messed up

    Well I was adding some final touches to some code and everything worked as it should and I was heading for bed and closed everything down. Figured I would just take one last look at it, and bang everything looks messed up .. I was only working in one file:

    http://d21357.monline.dk/webshop.php

    but it's mssed up all over, so i'm guessing a missing tag or some error in the stylesheet, although I didn't mess around in the stylesheet, or atleast I don't remember (been a long day) ... Been looking for I don't know how long, with no succes. Could anyone take a quick glance and see if they see any obvious error which could be causing this? (html code isn't so big).. I'm pretty much tearing my head off because of this...

  2. #2
    SitePoint Wizard drhowarddrfine's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,438
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Learn to use both validators.

  3. #3
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy Nadia P's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NSW Australia
    Posts
    3,564
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You have quite a few html validation errors, important one being that you have used an ID twice on the page (only allowed once).....

    Fix those and see where you are at with the page after that.

    Nadia


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •