SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2007
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Is my Wordpress screwed up?

    Usually, on all of my other Wordpress blogs, I use the same index.php and copy and paste it to my category.php file. This makes it so that a category page is just like the front page, except that it only displays the category's posts. But, I tried that technique with one of my other sites, and it doesn't work very well.

    It SHOULD only show posts in the Hard Drives category, but instead, it shows them all? The code is the exact same as the index.php. But I thought if the loop was in category.php, it would only display the category-specific posts.

    I recently upgraded the blog to 2.2, maybe I screwed something up while upgrading?
    Last edited by newblogger; May 22, 2007 at 15:54.

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2007
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well, I found the problem, it has something to do with my permalinks. The categories work after I disable my permalinks, but otherwise, it doesn't.

    I'm not really sure how to repair it, though. I don't want to be stuck with unfriendly URL's.

  3. #3
    SitePoint Member HotSuace's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by newblogger View Post
    Well, I found the problem, it has something to do with my permalinks. The categories work after I disable my permalinks, but otherwise, it doesn't.

    I'm not really sure how to repair it, though. I don't want to be stuck with unfriendly URL's.
    What do you mean by disabling permalinks?
    Do you mean that you are using the 'default' permalink structure in Options/Permalinks ?

  4. #4
    Non-Member QiSoftware's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    U.S.
    Posts
    366
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I am curious-- when you upgraded your WordPress installation did you do it from Fantasico?

    Q...

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    May 2007
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I found the problem. I just had to redo my .htaccess all over. I was messing with a 301 redirect

  6. #6
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maybe we mess up, not Wordpress. Cheers.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •