SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Onalaska, WI - USA
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Homesite img border problem

    Hello,
    I am using Homesite 5.5 and have been dealing with a little annoying problem that I am very tired of so I thought I would ask everyone.

    When you drag an image from the resource window to the page, Homesite does not put in border="0" so be default a border appears on all images and I have to go back over every image and place the attribute in the img tag. I have been doing this for a long time now and am finally fed up with it. The older versions of Homesite placed the border=0 in the img tag by default. Does anyone know if there is a setting some place for this option or if it has been fixed in a newr version. I heard they came out with Homesite+ which is only bundled with Dreamweaver now.

    Thanks,
    Andy

  2. #2
    SitePoint Addict CaryD's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    389
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Homesite+ doesn't insert border="0" either.

    You could just use this:

    Code CSS:
    img {
    	border: none;
    }

  3. #3
    SitePoint Wizard silver trophybronze trophy Nadia P's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    NSW Australia
    Posts
    3,564
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The latest DW CS3 has also lost the border=0 default box in the property inspctor - in essence so that decrepated code isn't used. You should set the 0 border property by using css as mentioned by CaryD above :-)

    Nadia


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •