SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Evangelist CyberFuture's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    434
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problems with Netscape and CSS layes

    I have a web site design in layers. It works fine IE and Netscape 6 but there is a gap in Netscape 4.x .

    Here's a link

    Any idea what's causing the problem? And how it might be corrected?

  2. #2
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Tucson, Arizona
    Posts
    1,858
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The problem is NS4's sketchy support for Style Sheets, that's all.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    gap

    do you mean the yellow bar not extending the full width of the page?

    stevo

  4. #4
    Posts rarely lloydi's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Swindon UK
    Posts
    620
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I notice that you use a fair amout of inline styles in your divs. This will make updates to the site problematic. In addition, this has been known to cause Netscape to Crash and Burn horribly. Just like it did for me when I resized.

    Best to place styles in the CSS, if you ask me ...
    Build Your Own Web Site the Right Way!
    A beginners' HTML/CSS book with web standards at its heart
    The Ultimate HTML Reference
    A complete reference, in glorious hardback

  5. #5
    SitePoint Evangelist CyberFuture's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    434
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for all your replys.

    The problem is the yellow bar not going all the way to the egde. Thanks lloydi for your comment. I wasn't aware that Netscape has a problem with styles in the div tag. The only problems is the "bar" layer's style isn't in the div tag but in the writeCSS funtion.

    I think the problem is being caused by the table in the "bar" layer not going all the way to the end of the layer. This also happens in the "title" and "page" layer, but since these layers have solid colors, it's easy to hid.

    Any suggestions?

  6. #6
    SitePoint Evangelist CyberFuture's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    434
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I solved the problem.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •