SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    May 2005
    Location
    London
    Posts
    96
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Testing server error

    Hi All

    I'm using Dreamweaver for a number of ASP sites and long ago set up testing servers for each, which worked fine. Now they don't - I just get a 404 message. I've double-checked the testing server address and HTTP address and nothing's changed, so I'm wondering if the address of localhost can have been altered? I've forgotten how to check it, though. Can anyone point me in the right direction?

    I should say that the only thing that has changed since I last did some testing is that I've downloaded IE7 - is that a clue?

    Thanks for your help.

    Paul
    Soft and Sound

  2. #2
    Chive On FFCus's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Connecticut
    Posts
    542
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://lcocalhost should always be found at http://localhost. I can't see that being changed. You can also try http://127.0.0.1

    Is IIS running on the machine or is it stopped? That could be a cause of your problem.

  3. #3
    SitePoint Zealot
    Join Date
    May 2005
    Location
    London
    Posts
    96
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks, FFCus - that's probably it. Trouble is, I can't remember where I turn it back on. Any pointers gratefully received.
    Soft and Sound

  4. #4
    Chive On FFCus's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Connecticut
    Posts
    542
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Go to: Control Panel > Administrative Tools > Internet Information Services

    Drill down in the left-side pane to "Default Web Site". Right-click over it and select "Start".

    That should do it...if it is indeed stopped.

  5. #5
    SitePoint Zealot
    Join Date
    May 2005
    Location
    London
    Posts
    96
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadly, it wasn't... but thanks for the info.
    Soft and Sound


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •