SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Addict buildakicker's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    NorCal
    Posts
    378
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Red face Header background image not showing up in IE 7

    Hello all... has anyone had an issue with their DIV layer not showing up in IE7 but showing up in IE6 just fine? I cannot see the image or two forms that are associated with the DIV.

    I have a windows 2000 puter at work, so I have to check IE7 at home... Are there many known issues that need to be fixed for IE7 that are not the same as IE6?

    Thanks
    SKILEASES.COM - FREE rental listings!
    WILDFIREBLOG.COM - Wildland Fire microblog!

  2. #2
    SitePoint Addict MikesBarto2002's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    New York City
    Posts
    317
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    There are many differences in the versions of the browsers. Do you have a specific example we could look at?

  3. #3
    padawan silver trophybronze trophy markbrown4's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Victoria, Australia
    Posts
    4,108
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    That's not correct, I use background-image: url(../imgs/banner_curriculum.jpg); without the quotation marks and it works fine and dandy in all browsers.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •