SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    120
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    control the position of layer in dynamic layer.absolute,relative,fixed.seems not work

    hi, i'm trying to make a dynamic layer so when mouse over certain image, the hidden layer will be displayed.

    it runs ok until i included it in my php page...

    i included the page in the center of my php page.

    when mouse over the image, the hidden layer appear at the top position of the page, it do not appear at the position as i saw while i creating it..

    how can i set the position in this case?
    Attached Files Attached Files
    Last edited by cathie; Jan 3, 2007 at 03:51.

  2. #2
    In memoriam gold trophysilver trophybronze trophy Dan Schulz's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Aurora, Illinois
    Posts
    15,476
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi cathie, what does the HTML/CSS output from the PHP script look like? Can you post it here (or post a link to the page in question)?

  3. #3
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    120
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dan Schulz,

    hi, i've attached an example here...
    try to run index.php, and layertest.html
    then u will see my problem

    thank you!

  4. #4
    In memoriam gold trophysilver trophybronze trophy Dan Schulz's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Aurora, Illinois
    Posts
    15,476
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, thanks. Now all I have to do is wait for a staff member to approve the attachment so I can grab a copy of it.

  5. #5
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    120
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    or is there any way to set the layer to display relatively to its anchor position???

  6. #6
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    120
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mmm.. i found the solution...
    all that need to do is to set the top&left position to auto...



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •